M.A.C Cosmetics, Orange Babies en dance 4 life bundelen krachten tegen strijd HIV & Aids

M.A.C Cosmetics, Orange Babies en dance 4 life bundelen krachten tegen strijd HIV & Aids

Met onder andere Fred van Leer, Amanda Rijff, Fiona Hering, Toprac Yalçiner and many more!

Wist je dat elke 21 seconden iemand sterft aan de gevolgen van Aids?
Op 1 december in de Bijenkorf Amsterdam, Wereld Aids Dag, zetten M·A·C Cosmetics, dance4life en Orange Babies zich samen in om aandacht te vragen voor de strijd tegen HIV en Aids. M·A·C doneert 100% van de opbrengst van elke VIVA Glam aan het M·A·C Aids Fund, hieruit ontvangen dance4life en Orange Babies dit jaar weer een fantastische bijdrage.

 

WHAT IS GOING ON
Diverse ambassadeurs en friends van M·A·C  Cosmetics, dance4life en Orange Babies staan samen met de makeup-artists op deze dag achter de kassa van een M·A·C  counter in de Bijenkorf Amsterdam om zoveel mogelijk VIVA Glam´s te verkopen. Denk hierbij aan Fred van Leer, Amanda Rijff, Fiona Hering, Toprac Yalçiner and many more! We hebben een Viva Glam look gecreëerd en geven iedereen die deze dag langskomt mooie #MACredlips. Come join us and support our cause!


HOW IT WORKS
1 LIPSTICK =

  • 1 HIV-prevention workshop conducted by a peer health educator
  • 1 rapid oral HIV test
  • 2 safer-sex kits (condoms, lube, dental dams, and information)
  • 23 female condoms or 233 male condoms


WHAT CAN YOU DO
Everyone can help make a difference if we stick together. Jij kan hier aan bijdragen en aandacht vragen voor de aidsproblematiek op Wereld Aids Dag door ons verhaal te delen. Deel voorafgaand aan het event een foto of video om jouw achterban te motiveren deze dag een M·A·C store binnen te stappen en een Viva Glam aan te schaffen. Vergeet niet onze hashtags te delen: #worldaidsday #MACredlips #VIVAGLAM #MACCares #dance4life  #orangebabies

Contacteer ons
Bente Scholten UPR
Bente Scholten UPR
Over M.A.C Cosmetics

M∙A∙C COSMETICS

M·A·C (Make-up Art Cosmetics), pionier op het gebied van professionele make-up en wereldwijd vermaard om zijn trends die backstage ontstaan, werd in 1984 opgericht in Toronto en maakt deel uit van de groep Estée Lauder Companies, Inc. Het merk geniet alsmaar meer bekendheid dankzij de mond-aan-mondreclame van make-upartiesten, modellen, fotografen en journalisten van over de hele wereld. M·A·C is nu in 110 landen vertegenwoordigd. Volg ons op Twitter, Periscope, Snapchat, Pinterest (@MACcosmetics) en Instagram (instagram.com/maccosmetics), word fan op Facebook (facebook.com/maccosmetics) en bekijk onze filmpjes op YouTube (youtube.com/maccosmetics).