M.A.C Cosmetics Beauty trend 2017: Lips Lips Lips!

M.A.C Cosmetics Beauty trend 2017: Lips Lips Lips!

Plus 20% korting bij aankoop van 2 lipsticks

Een nieuw seizoen brengt nieuwe trends met zich mee, zo ook op het gebied van beauty. Benieuwd naar de grootste beauty trends voor lente/zomer 2017? M.A.C Cosmetics, dé make-up autorithy, was backstage veelvuldig aanwezig tijdens de SS17 shows en hebben we voor jou de trends op een rijtje gezet. 

 

SS17 gaat vooral om make-up die vrouwen willen dragen. Oprecht en geloofwaardig zijn de sleutelwoorden. Het belangrijkste is dat je niet duidelijk ziet dat de make-up artist aanwezig is geweest. Dit zie je vooral terug op het gebied van lippen. Ga voor knalrood of een mooie natural "blushed" lip. Het liefst in een gloss of balsem. Deze maken namelijk een grote comback, net als de kleuren lichtbruin en stoffig roze. 

THERE IS A HUMANITY UNDERPINNING BEAUTY 

Op zoek naar een on-trend lipstick? Dan heeft M.A.C goed nieuws. Vanaf 23 februari t/m 5 maart geeft M.A.C Cosmetics 20% korting bij aankoop van twee M.A.C Lipsticks exclusief via www.maccosmetics.nl

Meer weten omtrent de SS17 trends? Haal inspiratie uit de het M.A.C Cosmetics SS17 trend report, backstage beauty shots en Q&A met Lyne Desnoyers - Executive Director, Makeup Artistry.

Contacteer ons
Bente Scholten Pr Consultant Beauty, UPR
Bente Scholten Pr Consultant Beauty, UPR
Over M.A.C Cosmetics

M∙A∙C COSMETICS

M·A·C (Make-up Art Cosmetics), pionier op het gebied van professionele make-up en wereldwijd vermaard om zijn trends die backstage ontstaan, werd in 1984 opgericht in Toronto en maakt deel uit van de groep Estée Lauder Companies, Inc. Het merk geniet alsmaar meer bekendheid dankzij de mond-aan-mondreclame van make-upartiesten, modellen, fotografen en journalisten van over de hele wereld. M·A·C is nu in 110 landen vertegenwoordigd. Volg ons op Twitter, Periscope, Snapchat, Pinterest (@MACcosmetics) en Instagram (instagram.com/maccosmetics), word fan op Facebook (facebook.com/maccosmetics) en bekijk onze filmpjes op YouTube (youtube.com/maccosmetics).